Zoals je onderstaand kunt lezen, is het heel gemakkelijk en vrij snel mogelijk om een angst om te 'buigen' in een neutraal gevoel.
Sterker nog: het is zelfs mogelijk om van jouw gevoel een fijn gevoel te maken, zodat je bv. graag naar de tandarts gaat. Nieuwsgierig?? Maak snel een afspraak en jouw leven verandert binnen een uur.

Angsten en fobieën – veel werk voor hypnotherapeuten

Uitgaande van de cijfers die bekend zijn over angsten en fobieën is er de komende jaren alleen al op dit gebied veel werk voor hypnotherapeuten. Veel mensen gaan gebukt onder sterke gevoelens van angst of worden geplaagd door een fobie. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek in 2001 zei bijna twee op de vijf Nederlanders van twaalf jaar en ouder in hun leven ooit een periode van tenminste twee weken te hebben doorgemaakt met angstgevoelens, depressieve klachten of beide klachten. In 2009 is onderzoek gedaan naar het voorkomen van fobieën. Daarbij kwam naar voren dat tandartsangst (3,7%) de meest voorkomende fobie is. Volgens dit onderzoek kampt 12% van de Nederlandse bevolking met de een of andere fobie. Nummer 2 en 3 zijn respectievelijk fobie voor hoogten (3,1%) en angst voor spinnen (2,7%).

Veel mensen weten niet dat het relatief eenvoudig is om van een angst of fobie af te komen met behulp van directe hypnose. De reden hiervoor is dat wij direct het onderbewustzijn aanspreken, daar waar deze – vaak irreële- angst is vastgelegd.
Bron: Hypnosementor.nl

Nieuw in onze "gereedschapskist" is auriculo oftewel ooracupunctuur hierbij zetten we meestal op 5 punten in jouw oor verblijfsnaaldjes en deze gaan ervoor zorgen dat je meer ontspannen bent, trauma's gaat verwerken en daardoor makkelijker jouw angsten los kunt laten. Kijk voor meer informatie bij  overige onder Auriculo-ooracupunctuur.